Säkerhetspolicy

På Snabblån SMS tar vi säkerheten för dina personuppgifter och andra känsliga uppgifter på allvar. Vi har implementerat flera tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda den information som lagras hos oss mot obehörig åtkomst, användning eller avslöjande.

Tekniska säkerhetsåtgärder

Vi använder branschstandard kryptering och säkra kommunikationsprotokoll (som SSL) för att skydda dina personuppgifter under överföring. All känslig information, inklusive personlig data, krypteras för att säkerställa att ingen obehörig tredje part kan få åtkomst till den.

Våra servrar och system är också skyddade med brandväggar och antivirusprogram för att förhindra potentiella intrång eller skadliga attacker. Vi granskar regelbundet vår säkerhetsinfrastruktur för att upptäcka och åtgärda eventuella sårbarheter.

Fysisk säkerhet

Utöver de tekniska åtgärderna har vi implementerat fysisk säkerhet på alla våra kontor och datacenter för att säkerställa att obehöriga inte kan få åtkomst till våra system eller data. Detta inkluderar övervakning, begränsad tillgång och andra fysiska säkerhetskontroller.

Användaransvar

Även om vi vidtar alla nödvändiga åtgärder för att skydda dina uppgifter är det viktigt att du också tar ansvar för att skydda dina egna uppgifter. Vi rekommenderar att du använder starka lösenord, undviker att dela personlig information offentligt och uppdaterar ditt antivirusprogram regelbundet.