semesterlån

Semesterlån

Nu har både jul och nyår passerat utan riktigt kallt väder men ändå några tillfällen med svalare väder och lite snö. Det blev ingen vinter i år har man hört genom hela senhösten och det är egentligen inget roligt alls. Sverige är ju ett vinterland där man vill och tycker att vinterkylan ska infinna sig någon månad innan jul och nyårsfirandet.

Kreditkort på resan

Flera vänner och bekanta postar meddelanden att dem befinner sig i Thailand och Grekland samt flera andra sköna platser för att ladda batterierna. Du som har möjlighet att resa kan betala din flygresa med ett kreditkort där beloppet återbetalas inom någon månad.

Förutsatt du hittar en billig resa för din semester så bör du givetvis ha koll på kommande inkomster och se till att ha pengar på kontot när de ska betalas tillbaka. Om du betalar resan med kreditkort så brukar det ingå reseförsäkring samt avbeställningsskydd och om du reser till utlandet så kan även uttagsavgifterna vara lägre när du tar ut kontanter i en bankomat.

Semesterresan på snabblån

Klart du skall ta semester och vila upp dig. Många lånar pengar till semesterresan och det är nästan omöjligt att motstå billiga resor på en vecka till Grekland om du vet att du har råd om några månader. Frestelsen är enorm och kan du välja mellan det uteblivna svenska vintervädret och en varm semesterstrand i Thailand blir inte valet helt svårt.

Låna 3000 för en flygstol

Flygbolagen erbjuder bra priser för bara flygstolar och det är inget konstigt om du hittar priser under 3000 kronor till Grekland, Cypern eller Thailand och andra varmare länder. Svenskarna åker till Thailand som det vore vårt nya Gotland och det är skoj att trenderna ändras efter tillgång men annorlunda att man åker nästan 11 timmar för att åka på semester. Personligen känns det mycket bättre att ta en kortare resa inom Europa och slippa jetlag och spara både tid och pengar.

Europa blir dyrare

Resorna inom Europeiska Unionen har blivit dyrare och länderna har fått högre priser sedan exempelvis Sverige, Tyskland och Storbritannien gick med i EU. Förändringen kom då 2002 och det förändrade sättet vi reser på då priserna gått upp rejält. Vi gynnar inte den Europeiska Unionen utan beger oss längre bort till ännu vackrare stränder i världsdelar vi knappt kände till för hundra år sedan.

Pengar till Thailand

Ta din chans och låna pengar till semestern när du kan skjuta på återbetalningen ett par månader och njuta av sommar och sol efter en blaskig jul och nyårshögtid. Låna pengar och sitt inte och vänta. Thailand ligger och väntar på dig med varmt väder och sköna stränder.