snabblån sms

Betalningsanmärkning

Det finns många olika skäl till att man tar ett snabblån. Det kan vara allt ifrån att man ska betala en räkning till att man bara vill ut och resa. Vad det än är som du vill låna till är det dock nästan alltid ett problem att få snabblån när du har en betalningsanmärkning. Att ha en betalningsanmärkning har en väldigt negativ inverkan när du vill ta ett snabblån vet de flesta, men i denna artikel ska vi reda ut mer exakt vad en betalningsanmärkning är och hur det påverkar dig när du ska låna pengar genom snabblån.

En betalningsanmärkning påverkar ditt snabblån

En betalningsanmärkning kan du få på grund av flera olika anledningar. Några av de vanligaste anledningarna är en missad räkning, hyran betalas inte i tid, du missar/kan inte betala din telefonräkning etc.. En betalningsanmärkning finns sedan kvar i hela tre år, vare sig du sedan dess har fått ordning på din ekonomi eller ej. När du ska ta ett snabblån är det dock bara förekomsten av betalningsanmärkningen, eller avsaknaden av den, som banken bryr sig om. Banken bryr sig normalt inte om anledningen varför du fick denna betalningsanmärkning eller hur eller att du nu har mycket bättre ekonomi. När en kreditupplysning har gjorts på dig får de snabbt reda på ifall du har någon betalningsanmärkning och ifall det finns en eller flera så blir din ansökan till banklån avslagen. Det finns dock undantag. Det finns banker som lånar ut till dig med betalningsanmärkning.

Du kan ta ett snabblån trots betalningsanmärkning

Det finns möjligheter för dig som har en aktiv betalningsanmärkning. Det är finns vissa långivare som beviljar ansökningar om snabblån trots betalningsanmärkning. Flera långivare har till och med specialiserar sig på just denna typ av lån till personr med betalningsanmärkningar. Om du har en anmärkning och känner att din ekonomi ändå tillåter ett snabblån finns fortfarande chansen att du kan få din ansökan beviljad, trots din betalningsanmärkning.

Snabblån med betalningsanmärkning

De få långivare som beviljar snabblån till folk med betalningsanmärkningar har en annorlunda syn på sina låntagares ekonomi. De fokuserar till skillnad från andra banker på den nuvarande situationen som låntagarren befinner sig i just nu och inte när betalningsanmärkningen kom. Det är dock vanligt med större krav på säkerhet för snabblån till personer med betalningsanmärkning samt till en högre kostnad. Om du har en eller flera betalningsanmärkning är det alltså natrligt att de kommer att påverka dina vilkor och möjligheter till ett snabblån negativt. Flera betalningsanmärkningar ger alltså ett ännu sämre intryck. Det är dock inte omöjligt.